Μαθήματα γιόγκα και χοροθεραπείας online για ενδυνάμωση σώματος ψυχής και αφοσιωμένων σχέσεων, με τη  ΛΗΔΑ SHANTALA, Χοροθεραπεύτρια G.D.T.R. Sr

Η Λήδα Shantala,  μέσα από την ανάγκη της να είναι κοντά στους μαθητές και τους φίλους της, για να κρατηθεί ζωντανή η επαφή με όλους, με την άσκηση και με τον εαυτό, θα προσφέρει καθημερινά 20 ωριαία μαθήματα μέσω διαδικτύου στις 19:15 – 20:15.
Τα e-μαθήματα δεν μπορούν να υποκαταστήσουν τα εξ επαφής μαθήματα,  όμως στις παρούσες συνθήκες, θα μας στηρίξουν ουσιαστικά, προσφέροντας ασφαλή άσκηση χωρίς κίνδυνο σωματικών και ψυχικών τραυματισμών.

Α’ ΕΝΟΤΗΤΑ: 20 μαθήματα
Από την Πέμπτη 26.03.2020 έως και τη Μεγ. Παρασκευή 17.04.2020. Πρώτο μάθημα Πέμπτη 26 Μαρτίου.  Σε αυτό το διάστημα και σύμφωνα με τις αποφάσεις των Αρχών, θα έχουμε καλύτερη αίσθηση για το αν θα ξεκινήσουμε νέα ενότητα.

Τα μαθήματα χοροθεραπείας θα είναι: Σάββατο 28 Μαρτίου, 4 Απριλίου, 11 Απριλίου, ώρα 19:00-20:15

ώρα σύνδεσης 19:00  ώρα έναρξης 19:15

ΚΟΣΤΟΣ: Με ανοιχτή, ελεύθερη εισφορά.

e– ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ:  Για τις συναντήσεις μας θα χρησιμοποιήσουμε την πολύ απλή  πλατφόρμα.  Zoom.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ: Είναι απαραίτητο ο υπολογιστής σας να είναι εφοδιασμένος με web cam –κάμερα εξωτερική με ενσωματωμένο μικρόφωνο συνδεδεμένη με τον υπολογιστή σας-, ή laptop. Ως επί το πλείστον τα laptop είναι εξοπλισμένα με ενσωματωμένη κάμερα και μικρόφωνο.

ΕΓΓΡΑΦΗ: Η εγγραφή θα καταχωρείται  αφού έχετε καταθέσει τη δωρεά σας. Ολοκλήρωση εγγραφής τo αργότερο μέχρι τις 22:00 της προηγούμενης ημέρας του μαθήματός σας.

 ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ LINK:  Για κάθε ημερομηνία στην οποία αντιστοιχεί το μάθημα που θέλετε να παρακολουθήσετε θα λαμβάνετε ένα ξεχωριστό -αποκλειστικό για τη συγκεκριμένη μερομήνια-  link εισόδου στο Zoom.

Θα βρείτε το πλήρες πρόγραμμα, όλες τις λεπτομέρειες της διαδικασίας εγγραφής και οι τεχνικές πληροφορίες στη σελίδα μας, εδώ: https://www.shantom.gr/programma/ta-nea-mas/online
Αν έχετε κι άλλες απορίες, μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα: info@shantom.gr

ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ