Χορεύοντας με σώμα, νου, ψυχή: Χοροθεραπεία
Κυριακή 2 Απριλίου, ώρα 11:00-15:00
στο Shantom, Πολυχώρος Πολιτισμού και Τεχνών στο Χαλάνδρι

Συντονίζει: 
Λήδα Shantala Χοροθεραπεύτρια GDTR Senior, απόφοιτος Γαλλικής Φιλολογίας της Σορβόννης (Dipl. Licence ès Lettres, Paris III Sorbonne), χορογράφος, χορεύτρια, καθηγήτρια ινδικού κλασικού χορού Μπάρατα Νάτυαμ καθώς και Raja Yoga, ιδρύτρια του Πολυχώρου Πολιτισμού και Τεχνών Shantom «Σμάρω Στεφανίδου – Λήδα Shantala».

Πόσο σημαντικό είναι να είσαι ο εαυτός σου.  Σωματικά, ψυχικά, νοητικά, να είσαι συνειδητός και η μια σου πλευρά να μην διαψεύδει την άλλη. Τι δυστυχία και άγνοια να νομίζεις άλλα για σένα και άλλα να λες, άλλα να αισθάνεσαι και το σώμα σου να πονάει από  διχασμό. 

Η ψυχική ισορροπία και η συνέπεια χαρακτήρα, είναι αποτέλεσμα εσωτερικής γνώσης και συνειδητοποιήσεων.  Ποιος  από όλα είμαι, τι καλούμαι να πράξω, πώς τιμώ την ενέργεια που μου έχει δοθεί, πώς προσέχω το σώμα μου, πόσο ταυτίζομαι με τα πάθη μου, πόσο φροντίζω τις πνευματικές μου ανάγκες, πώς δεν ξοδεύομαι.

Μέσω του χορού και της εκφραστικής κίνησης θα προσεγγίσουμε σώμα, νου και ψυχή, θα σκεφθούμε και θα εκφράσουμε την πολυφωνία που φέρουμε μέσα μας, και θα δημιουργήσουμε ψυχικό πνευματικό χώρο που αποδέχεται, θεραπεύει, λυτρώνει.

 

Για περισσότερες πληροφορίες: 
Χώρος διεξαγωγής: Πολυχώρος Πολιτισμού και Τεχνών Shantom
Τριπόλεως 35Α & Ευβοίας (στάση μετρό Χολαργός), 152 31 Κάτω Χαλάνδρι

web: https://www.shantom.gr 
τηλ: 210-6717529 
e-mail: info@shantom.gr 
Δηλώσεις συμμετοχής στη Γραμματεία του Shantom Τρίτη & Πέμπτη 10.30-13.30 Δε έως Παρ. 18.00-22.00

Τακτοποίηση εισφοράς: Το αργότερο έως την Παρασκευή 31.3.2023. Είτε στη γραμματεία, είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και αποστολή αποδεικτικού ηλεκτρονικά.

ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ