ΤΟΝΙΑ ΔΑΚΟΥ

Αρματολών & Κλεφτών 9, 11471, Αθήνα / +30 6948 27 26 58 / info@kinosfera.gr

 

Η Τόνια Δάκου προσφέρει ατομικές και ομαδικές συνεδρίες χοροκινητικής θεραπείας για παιδιά, εφήβους και ενήλικες, καθώς και βιωματικά σεμινάρια, στην  kinόsfera, της οποίας είναι ιδρυτικό μέλος και επιστημονικά υπεύθυνη.

Προσφέρει εξατομικευμένες παρεμβάσεις και συνεργάζεται με άλλες ειδικότητες στον τομέα της ψυχικής υγείας, όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο.

Στο κέντρο της θεραπευτικής της προσέγγισης βρίσκεται η αδιάρρηκτη ενότητα νου & σώματος καθώς και η πίστη στη δυνατότητα κάθε ανθρώπου για προσωπική ανάπτυξη και ψυχοκοινωνική ολοκλήρωση.

Περισσότερα

Δείτε εδώ τις Ομάδες Χοροκινητικής Θεραπείας 2022 στη kinόsfera

Σύντομο Βιογραφικό

H Τόνια Δάκου γεννήθηκε το 1981 στη Θεσσαλονίκη. H πολυετής αφοσίωση της στην τέχνη του χορού στάθηκε η αφορμή για να ανακαλύψει την ψυχοθεραπευτική διάσταση του χορού και της κίνησης και να αποκτήσει το μεταπτυχιακό της δίπλωμα στη χοροκινητική θεραπεία από το Αυτόνομο Πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης. Στα πλαίσια της συνεργασίας της με φορείς ψυχικής υγείας έχει εργαστεί με παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και αναπτυξιακές διαταραχές, ενήλικες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας, γυναίκες με καρκίνο του μαστού κ.α. Προσφέρει ατομικές και ομαδικές συνεδρίες χοροθεραπείας για παιδιά κι ενήλικες, καθώς και βιωματικά σεμινάρια στην Κοιν.Σ.Επ kinόsfera, της οποίας είναι ιδρυτικό μέλος και επιστημονικά υπεύθυνη. Από το 2016 διατηρεί σταθερή συνεργασία με το Νοσοκομείο Ημέρας της Αμ.Κε Ψυχικής Υγείας και Ιατρικής Ακρίβειας Ιάσων (πρώην Νοσοκομείο Ημέρας του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγείας). Έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Χοροθεραπευτών Ελλάδας και είναι αναπληρώτρια εκπρόσωπος της Ένωσης στην European Association Dance Movement Therapy.