ΕΥΤΥΧΙΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

Η Ευτυχία Νικολοπούλου είναι πτυχιούχος του τμήματος Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και κάτοχος Master’s στη Χοροκινητική Ψυχοθεραπεία (MA Dance Movement Psychotherapy) από το Goldsmiths College του University of London. Είναι εγγεγραμμένο μέλος της Ένωσης Χοροθεραπευτών Ελλάδος.

Έχει εργαστεί με ενήλικες, εφήβους και παιδιά σε πληθώρα δομών στην Αγγλία και την Ελλάδα. Μέρος της κλινικής της εμπειρίας έχει αποκτηθεί δουλεύοντας για το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Αγγλίας (NHS) με άτομα που πάσχουν από διατροφικές διαταραχές καθώς και με άτομα με ψυχωτικές εμπειρίες, εξαρτήσεις, ειδικές ανάγκες και αστέγους σε ενδονοσοκομειακές αλλά και κοινοτικές δομές.

Στην Ελλάδα έχει εργαστεί στο παρελθόν σε διάφορα σχολικά πλαίσια με παιδιά με αναπτυξιακές διαταραχές. Σήμερα, δραστηριοποιείται ως ψυχολόγος/χοροκινητική ψυχοθεραπεύτρια στην ΑμΚΕ Θάλπος-Ψυχική Υγεία, όπου δουλεύει ψυχοθεραπευτικά με παιδιά, εφήβους και ενήλικες που αντιμετωπίζουν ψυχοσυναισθηματικές δυσκολίες. Παράλληλα, προσφέρει ιδιωτικά ατομικές και ομαδικές συνεδρίες ψυχοθεραπείας στην Αθήνα. Τέλος, παρέχει τη δυνατότητα διαδικτυακών ατομικών συνεδριών ψυχοθεραπείας.

Ευτυχία Νικολοπούλου
eft.nikolopoulou@gmail.com
τηλ: 6947553308
περιοχή δραστηριοποίησης: Αθήνα / διαδικτυακά