ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΧΟΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ “ΠΡΩΤΟΓΟΝΗ ΕΚΦΡΑΣΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ” ΑΘΗΝΑ, 14-15 ΜΑΡΤΙΟΥ

Η Πρωτόγονη Έκφραση ως μοντέλο χοροθεραπείας αντλεί έμπνευση από το χορό στην παραδοσιακή κοινωνία και προβάλλει τον κοινωνικό δεσμό ως ισότιμο θεραπευτικό εργαλείο μαζί με το ρυθμό. Στο σεμινάριο αυτό θα εξετάσουμε πώς συνδέονται χορός και κοινωνικός δεσμός στην ελληνική παραδοσιακή κοινωνία και πώς μεταφέρεται αυτή η σχέση στην εμψύχωση και χοροθεραπεία μέσω της Πρωτόγονης Έκφρασης”.

Συντονίστρια:
Κατερίνα Σταύρου, Χοροθεραπεύτρια, πιστοποιημένη Εκπ/τρια DRLST, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Εθνολογία του Χορού και μακρόχρονη ερασιτεχνική ενασχόληση με την κίνηση, τη μουσική και το θέατρο. Είναι μέλος του Θεάτρου Ελληνικών Χορών ΔΟΡΑ ΣΤΡΑΤΟΥ και του Παγκοσμίου Συμβουλίου Χορού (CID).

Μουσικός (κρουστά): Βασίλης Οικονομίδης

Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευόμενους εμψυχωτές και χοροθεραπευτές DRLST αλλά και σε οποιονδήποτε θα ήθελε να έχει την εμπειρία μιας προσιτής, ευχάριστης, και δυναμικής δραστηριότητας, ανεξάρτητης από ηλικία, προηγούμενη γνώση ή χορευτική δεινότητα, με στόχο την αποφόρτιση ψυχικών και σωματικών εντάσεων και τον θετικό επαναπροσανατολισμό αυτών.

ΧΩΡΟΣ: Art Act Area, Αθηνάς 12, 6ος όροφος, πλησίον Μετρό Μοναστηράκι
ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ: Σάββατο, 14/3/2020, 15.00-20.00 / Κυριακή, 15/3/2020, 11.00-16.00
ΚΟΣΤΟΣ : 70 ευρώ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΕΩΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ:
Κριστίν Παζάκ (Christine Pajak):
τηλ. 6974003977
e-mail: christine@developtravel.gr

ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ