8ήμερο Σεμινάριο – Retreat Ψυχοσωματικής Χαλάρωσης – Πνευματικής Εστίασης & Ανάτασης
Yoga – Διαλογισμός – Φιλοσοφία – Χοροθεραπεία
Σάββατο 24 Ιουλίου – Κυριακή 1 Αυγούστου 2021
με τη Λήδα Shantala

Αρχίζουμε σιγά-σιγά να ελευθερωνόμαστε από τις απαγορεύσεις.

Συνειδητοποιούμε ότι η μετάβαση από την απομόνωση στη σταδιακή κοινωνικοποίηση, δεν είναι δεδομένη. Χρειάζεται να βγούμε από τις αντίξοες συνθήκες με όσον το δυνατόν λιγότερο κόστος στην υγεία μας, σωματικά και ψυχικά. Χρειαζόμαστε χαλάρωση, ευελιξία, εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και άνοιγμα προς τα εμπρός. Η ψυχή μας έχει ανάγκη από αγάπη και υποστήριξη, ποιοτικές συζητήσεις, αμοιβαιότητα και φιλία. Επιστροφή σε μία θετική προσωπική πραγματικότητα.

Τώρα που το τοπίο ξεκαθαρίζεται, είμαστε έτοιμοι να πραγματοποιήσουμε το ετήσιο retreat μας με ασφάλεια και σύμφωνα με όλες τις υγειονομικές προδιαγραφές.

O χώρος και η ασφάλεια της άσκησης και της διαμονής μας

Ο γραφικός ξενώνας «Ελύτης» βρίσκεται στους πρόποδες του ανατολικού Πηλίου στα Ποτιστικά Ξυνόβρυσης, ανάμεσα στο πράσινο του δάσους, το μπλε της θάλασσας και τα μαγευτικά δειλινά, όπου τη σιωπή διακόπτει μόνο το κελάιδισμα των πουλιών. Οι παραλίες βρίσκονται σε πολύ μικρή απόσταση, περίπου στα 150μ. και είναι σπανιότατης ομορφιάς και πεντακάθαρες, πιθανόν οι ομορφότερες παραλίες του ανατολικού Πηλίου.

Ο χώρος εξάσκησης μας είναι ανοιχτός και ευρύχωρος, μια όμορφη  εξέδρα 120τ.μ. με ξύλινη οροφή και πάτωμα, μέσα σε κήπο με θέα το βουνό.

Μεταξύ μας θα τηρούμε τις ζητούμενες αποστάσεις των τουλάχιστον 2 μέτρων, αποφεύγοντας το άγγιγμα.

Η τραπεζαρία στην όμορφη ανοιχτή βεράντα είναι μέσα στον κήπο. Ο Ελύτης  θα προσαρμόσει την εστίαση και την ξενοδοχειακή λειτουργία του ακριβώς σύμφωνα με τις διατάξεις των ξενοδοχείων και των εστιατορίων.

Θα είμαστε σε πλήρη ετοιμότητα ώστε να πραγματοποιήσουμε το ωραιότερο ως τώρα σεμινάριό μας.

Σχετικά με το σεμινάριο

Με δημιουργικότητα, ενέργεια, φαντασία, ενθουσιασμό, θα ζήσουμε ένα αξέχαστο χαρούμενο οκταήμερο. Διαλογισμός και γιόγκα δύο φορές την ημέρα, καθημερινή μελέτη των αρχαίων κειμένων, καθημερινή χοροθεραπεία. Η πλήρης παρακολούθηση του προγράμματος δεν είναι δεσμευτική.

Εναπόκειται στο δικό σας ζήλο και τις προσωπικές δυνατότητες του κάθε συμμετέχοντος.
Πολλοί από τους μαθητές της Λήδας Shantala μαρτυρούν ότι με αυτά τα σεμινάρια αλλάζουν τη ζωή τους.

 

Λήδα Shantala

καθηγήτρια Raja Yoga, χοροθεραπεύτρια G.D.T.R. Sr, χορογράφος/χορεύτρια/καθηγήτρια ινδικού κλασικού χορού Μπάρατα Νάτυαμ, ιδρύτρια του Πολυχώρου Πολιτισμού και Τεχνών Shantom.

Δήλωση συμμετοχής:

Παρακαλούμε για να μπορέσουμε να προγραμματίσουμε σωστά τα δωμάτια στον Ελύτη και τους γύρω ξενώνες, να μας δηλώσετε άμεσα το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή στο retreat. Η θέση σας βέβαια θα εξασφαλιστεί όταν τακτοποιήσετε την α’ δόση σας μέχρι 21 Μαϊου. Θα δοθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Γράψτε μας να σας στείλουμε τα οικονομικά στοιχεία και άλλες πρακτικές πληροφορίες: info@shantom.gr

Περισσότερα για το retreat : https://www.shantom.gr/programma/ta-nea-mas/retreat-2021

ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ