Αρχική ΣελίδαΧοροθεραπείαΔραστηριότητεςΕκπαίδευσηLinksΜέληΕπικοινωνίαEnglish
Ένωση Χοροθεραπευτών Ελλάδος - Greek Association of Dance Therapists
Άρθρα και Videos για τη Χοροθεραπεία

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε επιστημονικά άρθρα και να παρακολουθήσετε videos σχετικά με την χοροθεραπεία.

Ένωση Χοροθεραπευτών Ελλάδος - Greek Association of Dance Therapists


Μέλη
Κολυβοπούλου Στέλλα

Η Στέλλα Κολυβοπούλου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1977.
Είναι ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια με μεταπτυχιακές σπουδές στις Ψυχαναλυτικές Σπουδές (Goldsmith’s College, University of London, UK), στην Ψυχοθεραπεία μέσω Κίνησης (Goldsmith’s College, University of London, UK) και δίπλωμα πάνω στην Εργοθεραπεία με κατεύθυνση Μουσικοθεραπείας (University of Middlesex, UK).

Συνεχίζει τις σπουδές της στην Βορειοελλαδική Ψυχαναλυτική Εταιρεία (Β.Ψ.Ε.) στο 5ετες εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Ψυχανάλυση.
Η επαγγελματική της πορεία ξεκίνησε με τέσσερα χρόνια ως εκπαιδευόμενη ψυχολόγος και ψυχοθεραπεύτρια μέσω κίνησης στη γενική και ειδική αγωγή της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Λονδίνο και σε ψυχιατρική κλινική του Βρετανικού Εθνικού Συστήματος Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου.
Τα τελευταία δέκα χρόνια ζει και εργάζεται στην Θεσσαλονίκη ως ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια και ως ψυχοθεραπεύτρια μέσω κίνησης με ενήλικες, εφήβους και παιδιά (μέσα από το συμβολικό παιχνίδι) σε ατομικές και ομαδικές συνεδρίες.
Το 2009 συμμετείχε στη Διεπιστημονική Ομάδα της Μονάδας Εφήβων, του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, Θεσσαλονίκης μέσω επιδοτούμενου προγράμματος του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.
Από το 2010 μέχρι το 2016 ήταν Επιστημονικός Συνεργάτης της συγκεκριμένης Μονάδας.
Δίδασκε στην Εταιρεία Αρωγής Ψυχικής Υγείας, Κοινωνικής Στήριξης, Εκπαίδευσης και Δημιουργίας “Ψυχολογία – Τέχνη” στη Θεσσαλονίκη. Εργάστηκε ως ψυχολόγος στον ξενώνα “Συνύπαρξη” με εφήβους ασυνόδευτους πρόσφυγες.
Συμμετέχει σε συνέδρια, σεμινάρια και ημερίδες.
Διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη.